Týždenné jedálne menu
Telefonické objednávky: 0907 033 222
Pondelok /Dalibor, Sebastian/ 20.1.2025
Cesnačka s pohankou1
1. Znojemské bravčové pliecko /uhorka, mrkva, zeler/ parená knedľa1,7,3
2. Bravčová panenka na lesných hubách a cibuli, zeleninová ryža, miešaný šalát s kukuricou1
3. Bolóňske špagety s mletým mäsom, parmezán1,7
Utorok /Vincent/ 21.1.2025
Mäsový vývar1
1. Černohorský bravčový rezeň, zemiakové pyré, kyslá uhorka1,3
2. Kuracie rezančeky „PIATICH vôní“, ryža, americké zemiaky, mrkvový šalát1
3. Pečené buchty s lekvárom, preliate vanilkovým krémom, kakao, džús1,3
Streda /Zora/ 22.1.2025
Bryndzová s tarhoňou1
1. Mäsové guľky v paradajkovej omáčke, parená knedľa1,3
2. Kurací medailón na „ZÁHRADNÍCKY spôsob“, ryža, opekané zemiaky, šalát1
3. Vyprážaný HERMELÍN, steakové hranolky, tatarka, šalát z čínskej kapusty s cibuľou a paradajkou1,3
Štvrtok /Miloš/ 23.1.2025
Gulášová1
1. Grilované kuracie stehno na hruškách v medovej omáčke, ryža, hranolky, mrkvový šalát1
2. Pastiersky bravčový tokáň /br. pliecko, cibuľa, slanina, lečo/ tarhoňa1,3
3. Francúzske zemiaky so salámou a vajíčkom, čalamáda1,7
Piatok /Timotej/ 24.1.2025
Pórová s vajíčkom1,3
1. Vyprážané rybie prsty, zemiaková kaša, tatarka, miešaný šalát1,7,3
2. Hovädzí stroganoff na uhorkách, ryža, opekané zemiaky, obloha1,7
3. Granadiersky pochod s cibuľkou, acidko1,3
Sobota /Gejza/ 25.1.2025
V A R Í M E od 1200 hod.
Slepačí vývar1
Bravčový rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka1,3
Nedeľa /Tamara/ 26.1.2025
V A R Í M E od 1200 hod.
Hrášková s lievankou1
Kurací steak „BAMBINO“, ryža, hranolky, šalát
Denné menu : 6,00 € /s DPH/ (Pre firmy 5,80 €)
Denne menu bez polievky : 5,50 € /s DPH/
Polievka : 1,50 € /s DPH/
1/2 Denne menu: 4,20 € /s DPH/
1/2 D. menu bez polievky 3,80 € /s DPH/
Jedlá môžu obsahovať niektoré alergény, ktoré sú označené číselne podľa legendy uvedenej na jedálnom lístku.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------