Týždenné jedálne menu
Telefonické objednávky: 0907 033 222
Pondelok /Gertrúda/ 19.5.2025
Poľská zeleninová1,7
1. Bravčové varené v kôprovej omáčke, parená knedľa1,7,3
2. Kuracie stehno v paradajkovej omáčke, domáce halušky1
3. Zeleninové rizoto, pečená bravčová panenka, rukola, parmezán1
Utorok /Bernard/ 20.5.2025
Slepačí vývar1
1. Vyprážaný rezeň /br. kare/ v parmezánovej strúhanke, zemiakové pyré, omáčka
2. Frankfurtská krkovička /horčica, párky, cesnak/ ryža, americké zemiaky, šalát z červenej kapusty1
3. Penne v nivovej omáčke s brokolicou a kuracím mäsom, syr1,7
Streda /Zina/ 21.5.2025
Šošovicová s kapustou1
1. Morčacie prsia „ŠPECIAL“ /pór, baby, karotka, slanina/ ryža, steakové hranolky, mrkvový šalát s ananásom
2. Hovädzí stroganoff na uhorkách, kolienka1,7
3. Fazuľový prívarok so zemiakmi, pečená klobása, volské oko, chlieb
Štvrtok /Júlia, Juliana/ 22.5.2025
Fazuľová s krúpami1
1. Zabíjačkový tanier /klobása, krkovička, bôčik/ kyslá kapusta, knedľa1,3
2. Francúzsky kurací steak s volským okom v citrónovej omáčke, ryža, opekané zemiaky1,3
3. Parené buchty s lekvárom, preliate vanilkovým pudingom, maková posýpka1,3
Piatok /Želmíra/ 23.5.2025
Krémová cesnačka s tarhoňou1,7
1. Vyprážaný „CHAMEMBERT“, pečené zemiaky s paprikou, tatarka, obloha1
2. Bravčový tokaň na „POĽOVNÍCKY Spôsob“ /brusnice, huby, cesnak, smotana/ ryža, hranolky, šalát s kôprom a kukuricou
3. Grécka musaka s mrkvou a mletým mäsom a zemiakmi, kyslá uhorka1,7
Sobota /Ela/ 24.5.2025
V A R Í M E od 1200 hod.
Brokolica s tarhoňou1
Kurací zapečený plátok /brokolica, syr/ ryža, zemiakové krokety1,3
Nedeľa /Urban, Vivien/ 25.5.2025
V A R Í M E od 1200 hod.
Hovädzí vývar1
Bravčový rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka1
Denné menu : 6,20 € /s DPH/
Denne menu bez polievky : 5,70 € /s DPH/
Polievka : 1,60 € /s DPH/
1/2 Denne menu: 4,40 € /s DPH/
1/2 D. menu bez polievky 4,10 € /s DPH/
Jedlá môžu obsahovať niektoré alergény, ktoré sú označené číselne podľa legendy uvedenej na jedálnom lístku.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------