Týždenné jedálne menu
Telefonické objednávky: 0907 033 222
Pondelok /Uršuľa/ 21.10.2024
Krémová, zemiaková s párkom a mrkvou1,7
1. Debrecínsky bravčový guláš, parená knedľa1,3
2. Morčací plátok s ananásom, ryža s hráškom, opekané zemiaky, šalát1
3. Koložvárska kapusta s mletým mäsom, chlieb1,7
Utorok /Sergej/ 22.10.2024
Hŕstková s mäsom1
1. Morčací rezeň v parmezánovej strúhanke, nové zemiaky, kyslá uhorka
2. Bravčové rebierko „ROBERT“ v horčicovej omáčke, kapary, ryža, hranolky1,7
3. Zeleninové rizoto s lesnými hubami a grilovanou panenkou, parmezán, rukola1,3
Streda /Alojzia/ 23.10.2024
Ruská polievka „ŠČI“
1. Hovädzia sviečková na smotane so slaninkou, parená knedľa1,7,3
2. Kuracie rezančeky na pomarančoch, ryža, opekané zemiaky, šalát1
3. Špagety v krémovo-paradajkovej omáčke / bazalka, cesnak, slanina, pretlak/ syr Grand Moravia1,7
Štvrtok /Kvetoslava/ 24.10.2024
Kačací vývar1
1. Bravčový rezeň, zemiakový šalát s majonézou1,3
2. Kuracie stehno v medovej omáčke, ryža, americké zemiaky, mrkvový šalát1
3. Farmársky šalát /listový šalát, kukurica, hrášok, pór, vajíčko, morčacie rezančeky, slaninka pečená/ dresing, bagetka1,3,7
Piatok /Aurel/ 25.10.2024
Zeleninová so špenátovými haluškami1
1. Vyprážaný syr „KARIČKA“, varené zemiaky s maslom, tatarka, šalát1,3,7
2. Slávnostná plnená krkovička /údený syr, šunka, kapia/ ryža, hranolky, šalát z čínskej kapusty1
3. Parené buchty s lekvárom, preliate maslom, kakao, džús1,3
Sobota /Demeter/ 26.10.2024
V A R Í M E od 1200 hod.
Slepačí vývar1
Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka1,3
Nedeľa /Sabína/ 27.10.2024
V A R Í M E od 1200 hod.
Fazuľová1
Kurací prírodný rezeň v slaninovej omáčke, ryža, hranolky, šalát1
Denné menu : 6,00 € /s DPH/ (Pre firmy 5,80 €)
Denne menu bez polievky : 5,50 € /s DPH/
Polievka : 1,50 € /s DPH/
1/2 Denne menu: 4,20 € /s DPH/
1/2 D. menu bez polievky 3,80 € /s DPH/
Jedlá môžu obsahovať niektoré alergény, ktoré sú označené číselne podľa legendy uvedenej na jedálnom lístku.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------