Týždenné jedálne menu
Telefonické objednávky: 0907 033 222
Pondelok /Blažej/ 3.2.2025
Hubová s cestovinou1
1. Segedínsky guláš „ŠPECIAL“, parená knedľa1,3
2. Flámske kuracie prsia /pečené jablká/ ryža, steakové hranolky, mrkvový šalát1
3. Restovaná kuracia pečeň na slanine a hrášku, tarhoňa, kyslá uhorka1
Utorok /Veronika/ 4.2.2025
Francúzska s mäsom1
1. Bravčový rezeň v parmezánovej strúhanke, zemiaková kaša, kyslá uhorka1,3
2. Dusené hovädzie v pórovo-cesnakovej omáčke, ryža, opekané zemiaky, šalát1
3. Penne v ružovej omáčke s kuracím mäsom, brokolicou a šampiňónmi, parmezán1
Streda /Agáta/ 5.2.2025
Fazuľová s mrkvou1
1. Grilované kuracie stehno na rozmaríne, zeleninová ryža, kompót1
2. Bravčové rebierko „ROBERT“, v horčicovej omáčke, cestovina kolienka1,7
3. Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky, tatarka, šalát z červenej kapusty1,3
Štvrtok /Dorota/ 6.2.2025
Kyslá šošovicová1,7
1. Bravčové varené v kôprovej omáčke, parená knedľa1,7,3
2. Raslavická ŠPECIALITA /bravčová panenka, baby karotka/ ryža, hranolky, miešaný šalát1
3. Letný šalát „DÚHA“ /čínska kapusta, kukurica, paprika, uhorka, baby špenát cibuľka, vajíčko, kuracie rezančeky, jogurtový dressing ciabatta/1,3
Piatok /Vanda/ 7.2.2025
Kapustnica s klobásou1
1. Vyprážaná „ALJAŠSKA“ treska v sezame, varené zemiaky s maslom, tatarka1,3
2. Štefanská pečienka, plnená vajíčkom, ryža, zemiakové krokety, šalát1,3
3. Bryndzové pirohy so slaninkou, smotana, cibuľka1,7,3
Sobota /Zoja/ 8.2.2025
V A R Í M E od 1200 hod.
Slepačí vývar1
Pečené kačacie stehno na červenej kapuste, parená knedľa1,3
Nedeľa /Zdenko/ 9.2.2025
V A R Í M E od 1200 hod.
Hrášková s cestovinou1
Vyprážaný kurací rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka
Denné menu : 6,20 € /s DPH/
Denne menu bez polievky : 5,70 € /s DPH/
Polievka : 1,60 € /s DPH/
1/2 Denne menu: 4,40 € /s DPH/
1/2 D. menu bez polievky 4,10 € /s DPH/
Jedlá môžu obsahovať niektoré alergény, ktoré sú označené číselne podľa legendy uvedenej na jedálnom lístku.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------