Týždenné jedálne menu
Telefonické objednávky: 0907 033 222
Pondelok /Jarolím/ 30.9.2024
Kyslá fazuľková1,7
1. Bratislavské bravčové špikované pliecko na smotane, knedľa1,3,7
2. Thajské kuracie „KARI“ /cibuľa, hrášok, paprika, kari, paradajky/ ryža, americké zemiaky, mrkvový šalát s ananásom1
3. Tagliatelle s bolóňskou omáčkou a mletým mäsom, parmezán1,3
Utorok /Arnold/ 1.10.2024
Morčací vývar1
1. Gordon Blue /kuracie prsia, šunka, syr, kapia/ zemiaky s maslom, kyslá uhorka1,3
2. Hovädzie na námornícky spôsob /vajíčko/ ryža, steakové hranolky, šalát1,3
3. Dubákové rizoto so šafránom a bravčovou panenkou, rukola, parmezán1,3
Streda /Levoslav/ 2.10.2024
Gulášová1
1. Katov „ŠVIH“ /br. pliecko, lečo, kyslá uhorka, paprika/ ryža, opekané zemiaky, miešaný šalát1
2. Kurací steak v brokolicovo-syrovej omáčke s cesnakom, fusilly1,7
3. Zemiakové placky so smotanou a červenou cibuľou, acidko1,3
Štvrtok /Stela/ 3.10.2024
Frakfurtská s párkom1
1. Segedínsky guláš „SPECIAL“, parená knedľa1,7,3
2. Medové kuracie prsia na baby karotke, ryža s hrozienkami, opekané zemiaky1
3. Grécka musaka s mrkvou /zemiaky, mleté mäso, mrkva, smotana/ čalamáda1
Piatok /František/ 4.10.2024
Karfiolová s liatym cestom1
1. Rybie prsty vyprážané, zemiakové pyré, tatarka, šalát1,3
2. Labužnícke bravčové kare /cesnak, huby, klobása, slanina/ ryža, hranolky, šalát s kôprom1
3. Zeleninový šalát s grilovaným hermelínom, cesnakový dresing, bagetka1,3
Sobota /Viera/ 5.10.2024
V A R Í M E od 1200 hod.
Hrachová s klobásou1
Bravčové pečené na slanine a hrášku, ryža, hranolky, obloha1
Nedeľa /Natália/ 6.10.2024
V A R Í M E od 1200 hod.
Cesnačka s cestovinou1
Kurací rezeň v pivnom cestíčku, varené zemiaky, šalát1,7
Denné menu : 6,00 € /s DPH/ (Pre firmy 5,80 €)
Denne menu bez polievky : 5,50 € /s DPH/
Polievka : 1,50 € /s DPH/
1/2 Denne menu: 4,20 € /s DPH/
1/2 D. menu bez polievky 3,80 € /s DPH/
Jedlá môžu obsahovať niektoré alergény, ktoré sú označené číselne podľa legendy uvedenej na jedálnom lístku.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------