Týždenné jedálne menu
Telefonické objednávky: 0907 033 222
Pondelok /Klaudia/ 17.11.2025
Rascová s vajíčkom a tarhoňou1,3
1. Sviečková na smotane, špikovaná slaninou, parená knedľa1,7,3
2. Sladko-pikantné kuracie prsia s ananásom /sezam, čili/ ryža, opekané zemiaky1
3. Domáce palacinky s tvarohom a džémom, ananás, cukrová posýpka, čokoláda, džús1,3
Utorok /Eugen/ 18.11.2025
Bravčový vývar
1. Marta rezne /morčacie prsia/ zemiaková kaša, cvikla
2. Chilli Corn Carne /hovädzie kocky, kukurica, fazuľa, kapia/ ryža, hranolky, šalát1
3. Šalát „DUHA“ /zmes zeleniny, rukola, špenát, kukurica, hrášok, paprika, vajce, kuracie rezančeky/ americký dresing, bagetka1,3,7
Streda /Alžbeta/ 19.11.2025
Falošná držková z hlivy ústricovej1
1. Grilované kuracie stehno v šampiňónovej omáčke, ryža, steakové hranolky, mrkvový šalát
2. Bravčový perkelt na koreňovej zelenine, domáce halušky1
3. Šošovicový prívarok, varené vajíčko, pečená klobása, chlieb1,7,3
Štvrtok /Félix/ 20.11.2025
Bryndzová so slaninkou1,3
1. Divinový guláš, parená knedľa1,3
2. Trikolóra /kuracie, hovädzie, bravčové mäso/ v cibuľovej omáčke, ryža, opekané zemiaky, obloha1
3. Gazdovské cestoviny /smotana, klobása, pór, slanina, varené vajíčko/ parmezán1,7,3
Piatok /Elvíra/ 21.11.2025
Zeleninový boršč1
1. Vyprážaná ALJAŠSKÁ TRESKA, zemiaková kaša, tatarka, miešaný šalát1,3
2. Hydinová taštička, plnená mletým mäsom a kapiou, zeleninová ryža, mrkvový šalát1
3. Grilovaný HERMELÍN, steakové hranolky, šópsky šalát, tatarka1,7,3
Sobota /Cecília/ 22.11.2025
V A R Í M E od 1200 hod.
Šošovicová1
Bravčové kare na hruškách, ryža, americké zemiaky, šalát1
Nedeľa /Klement/ 23.11.2025
V A R Í M E od 1200 hod.
Slepačí vývar1
Bravčový rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka1
Denné menu : 6,20 € /s DPH/
Denne menu bez polievky : 5,70 € /s DPH/
Polievka : 1,60 € /s DPH/
1/2 Denne menu: 4,40 € /s DPH/
1/2 D. menu bez polievky 4,10 € /s DPH/
Jedlá môžu obsahovať niektoré alergény, ktoré sú označené číselne podľa legendy uvedenej na jedálnom lístku.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



