Týždenné jedálne menu
Pondelok /Etela/ 22.02.2021
Sýta hrachová1
1. Debrecínsky bravčový guláš /cibuľa, párky, paprika/ parená knedľa1
2. Talianske morčacie prsia /paradajka, parmezán/ zeleninová ryža, mrkvový šalát1,7
3. Špagety „CARBONARA“ s baby špenátom /slanina, vajce/ parmezán1,7,3
Utorok /Roman, Romana/ 23.02.2021
Údený vývar1
1. Bravčový rezeň v parmezánovej strúhanke, zemiakový šalát s majonézou1,7
2. Hydinové kocky v kari omáčke so šunkou, ryža, hranolky, obloha1
3. Zapekané lazane s mletým mäsom /bešamel, syr/ kyslá uhorka1,7
Streda /Matej/ 24.02.2021
Hráškovo krémová1,7
1. Chilli Corn Carne /hovädzie, fazuľa, kukurica, hrášok/ ryža, hranolky, obloha1
2. Kurací medailón v dubákovej omáčke s baby karotkou, fussilly1,7
3. Francúzske zemiaky, kyslá uhorka1,3
Štvrtok /Frederik, Frederika/ 25.02.2021
Ruský boršč1
1. Čevapčiči, zemiakové lokše, horčica, cibuľa, šalát z červenej kapusty1
2. Hovädzí tokáň na uhorkách v paradajkovej omáčke, tarhoňa1
3. Grilované kuracie krídla, chlieb, horčica, uhorka, chrén
Piatok /Viktor/ 26.02.2021
Francúzska s mušlikami1
1. Vyprážaný syr MOZARELLA, varené zemiaky s maslom, tatarka1
2. Kuracia roláda, plnená špenátovo-syrovou plnkou, ryža s kukuricou, opekané zemiaky, obloha1,3
3. Penne s lososom v smotanovej omáčke s cesnakom a pečenou slaninkou, parmezán1,7,3
Sobota /Alexander/ 27.02.2021
V A R Í M E od 1200 hod.
Šošovicová1
Kurací plátok v dubákovej omáčke, ryža, hranolky1
Nedeľa /Zlatica/ 28.02.2021
V A R Í M E od 1200 hod.
Slepačí vývar1
Bravčový rezeň v sézame, varené zemiaky s maslom, čalamáda1,7
Denné menu : 3,90 € /s DPH/
D. menu bez polievky : 3,60 € /s DPH/
Polievka : 1,00 € /s DPH/
Jedlá môžu obsahovať niektoré alergény, ktoré sú označené číselne podľa legendy uvedenej na jedálnom lístku.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------